home
veiligheid
diensten
links
faq
nieuws
contact
klant login
VEILIGHEIDSTIPS
Terug van weggeweest? Leidingen spoelen! 
Hoe spoelt u het water in de leidingen door? 
Veiligheidsmaatregelen Vacature Adviseur Legionella Preventie

Hoe ziet je werk eruit?

Je zult je bezig gaan houden met het uitvoeren van risicoanalyses en opstellen van beheersplannen legionellapreventie conform BRL 6010. Daarnaast zal je audits uitvoeren en klanten adviseren op het gebied van legionellapreventie, advies geven bij nieuwbouwprojecten, desinfecties van installaties uitvoeren en installatie keuringen uitvoeren. Je hebt kennis van legionella preventie, bent bekend met de inhoud van de Waterwerkbladen en de ISSO 55.1 en ISSO 55.2. Je werkt zowel zelfstandig als met collega’s en reist door het hele land om locaties te bezoeken. Wij werken vanuit Putten.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiast persoon die staat voor het bedrijf. Je hebt een technische achtergrond en ervaring op het gebied van drinkwaterinstallaties. Je bent zelfstandig en klantgericht. Je kunt omgaan met de verantwoordelijkheden die je krijgt en je bent pro actief. Daarnaast ben je bereid om jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen:

- Je hebt aantoonbare affiniteit met (drink)waterinstallaties;

- je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving omtrent (drink)waterinstallaties;

- je hebt een technische achtergrond en ervaring met het werken aan (drink)waterinstallaties, aangevuld met een cursus richting NEN1006 en BRL 6010;

- je beschikt over een technische commerciële en ondernemende instelling;

- je ziet kansen en neemt je verantwoordelijkheden;

- je werkt zelfstandig en gestructureerd en bent in staat om meerdere projecten tegelijk op te pakken;

- je hebt voldoende kennis van MS Office pakketten en automatische beheerssystemen;

- je bent bereid om cursussen en opleiding(en) te volgen.

Aquative

Aquative is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de waterbeheersing en dan met name in legionella preventie. Op dit gebied bieden we diverse diensten aan, zoals advisering, het uitvoeren van bacteriologisch onderzoek (monstername), het beheren van drinkwaterinstallaties en het aanpassen en installeren van (drinkwater)installaties. Onze klanten zijn zorginstellingen, stichtingen, hotels, campings, zwembaden, voedselproducenten en scholen. Wij richten ons met name op Midden Nederland, maar hebben klanten door het hele land.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie binnen een leuk team met een marktconform salaris.

Solliciteren of meer weten?

Solliciteren gaat uitsluitend schriftelijk via de post of per e-mail. Je kunt je sollicitatiebrief met motivatie en CV sturen naar onderstaand adres:

Aquative B.V., Da Costastraat 8C, 3881 JH Putten, 0341 455308, marcel@aquative.nl


Terug naar de vorige pagina